1.02.21 PM
Відеоігри розвивають інтелектуальні здібності гравця
Новини здоров'я. 9 березня. Відеоігри змінюють мозок людини, і, незважаючи на загальне переконання в тому, що вони шкідливі, не завжди в гірший бік.


Все частіше дослідники схиляються до того, що пристрасть до відеоігор покращує творчі здібності, вміння приймати рішення і сприйняття.

Крім цього, у хірургів, що грають в ігри, поліпшується координація між руками й очима, а у звичайних людей - здатність водити автомобіль у темряві. Відеоігри в стилі «екшн» прискорюють процес прийняття рішень на 25% без втрати точності.

Найзавзятіші ігромани здатні приймати рішення шість разів на секунду - у чотири рази швидше, ніж більшість з нас. Більше того, вони можуть утримувати в полі зору шість речей одночасно, в порівнянні з чотирма у звичайних людей. Жінки, які складають 42% всіх геймерів, краще справляються із завданнями на просторове мислення, що зазвичай більш характерно для чоловіків.

Найкориснішими для роботи мозку є найбільш жорстокі ігри, що змушують переживати батьків юних ігроманів.

Варто зазначити, що відеоігри з насильством вже через тиждень починають придушувати роботу регіонів мозку, пов'язаних з емоційним контролем. Також, дуже часто ігроманія пов'язана з надмірною вагою, інтроверсією і депресіями.
Просмотров: 705 | Добавил: Admin | Теги: здібності, розвивають, Відеоігри, гравця, інтелектуальні | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]